Hoog bezoek voor Damen Naval en een bijzondere vlag in de vlaggenmast voor het hoofdkantoor in Vlissingen. Op 29 augustus kwam de Amerikaanse ambassadeur Shefali Razdan Duggal langs voor een nadere kennismaking met Damen Naval.

Ze werd verwelkomd door de Burgemeester van Vlissingen Bas van den Tillaar en Director of Corporate Strategy & Innovation Richard Keulen en Commercial Director Harm Kappen van Damen Naval. Tijdens een korte rondleiding door de centrale hal van het monumentale kantoor werd stilgestaan bij twee projecten: de F126-fregatten voor Duitsland en de Anti-Submarine Warfare-fregatten voor Nederland en België. Daarna volgde een werklunch waar verschillende onderwerpen ter sprake kwamen.

Director of Corporate Strategy & Innovation Richard Keulen (midden) verwelkomt ambassadeur Shefali Razdan Duggal. Director of Corporate Strategy & Innovation Richard Keulen (midden) verwelkomt ambassadeur Shefali Razdan Duggal.

“In een open en informatieve discussie hebben we onze centrale rol uitgelegd als nationale OEM in onze nationale en EU-partner marineprogramma’s zoals ASWF en F126”, vertelt Richard. “We hebben ook onze langdurige samenwerking met Amerikaanse partners toegelicht, bijvoorbeeld voor onderdelen van de wapenpakketten, en ook onze bredere betrokkenheid van Damen bij maritieme projecten in de VS. We bedanken de Amerikaanse ambassadeur, haar staf en ook de Burgemeester van Vlissingen voor hun bezoek en grote belangstelling.”

Tijdens het bezoek wapperde de Amerikaanse vlag voor het Damen Naval-hoofdkantoor. Tijdens het bezoek wapperde de Amerikaanse vlag voor het Damen Naval-hoofdkantoor.