Damen Navals ASWF-team heeft op zondag 6 oktober meegedaan aan de Harbour Run Rotterdam. Het team van 20 collega’s deed mee aan de race door het havengebied en moest daarbij een aantal obstakels overwinnen. Deelnemers hadden de keuze tussen een parcours van 6 of 10 kilometer, waarbij ze maximaal 28 obstakels moesten overwinnen. Ze baanden zich onder andere een weg onder havenkranen, langs containermuren en dompelden zich ook onder in de unieke sfeer van één van de grootste havens ter wereld.

Het event was een leuk teambuilding-event voor de mensen van het Anti-Submarine Warfare-fregattenproject, vertelt QA Manager Stan Haag die samen met Project Secretary Aninja de Blaeij de initiatiefnermer voor de Damen-deelname aan de run was. “Het was een super activiteit om het teamgevoel in het ASWF-project op te krikken. We werken zowel in Vlissingen als Schiedam. Letterlijk aan de overkant van het water van Schiedam werd de Harbour Run georganiseerd, over de terreinen van wat vroeger de Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM) was. Zowel uit Vlissingen als uit Schiedam deden er mensen mee en dat heeft de Vlissingse wereld weer een stukje dichter bij het team in Schiedam gebracht.”

Twintig medewerkers van het ASWF-project hebben meegedaan aan de Harbour Run in Rotterdam. Twintig medewerkers van het ASWF-project hebben meegedaan aan de Harbour Run in Rotterdam.

De Damen-deelnemers hebben in de weken voorafgaand aan het event fanatiek getraind. Iedere dinsdag waren er bootcamptrainingen in Vlissingen en iedere donderdag werden ze in Schiedam gehouden. Stan: “Er is veel enthousiasme om door te gaan, dus als er nog collega’s mee willen doen, meld je vooral aan en doe (gratis) mee!”